Webdesign op maat

Website Creatie

CreatieDe uitstraling en het bedieningsgemak van uw website bepalen voor een deel het succes van uw website. Niet voor niets dus een onderdeel waar de specialisten van Hardworks veel aandacht aan besteden!

Usability

Usability is van groot belang. Met usability wordt bedoeld hoe gebruikers op een website efficiënt, effectief en naar tevredenheid hun doel kunnen bereiken. Usability strekt zich uit over de complete website en de content. Ze omvat onder andere factoren als: kleurgebruik, structurering en leesbaarheid.

Huisstijl

Natuurlijk wordt uw website vormgegeven in in aansluiting op uw huisstijl. Hierbij verliezen onze ontwerpers het eigenlijke doel en het gebruiksgemak niet uit het oog. In het concept dat we voor u kunnen ontwikkelen vindt u uw eigen identiteit en die van uw doelgroep terug. Naast uitgebreide aandacht voor de vormgeving verliezen we gebruiksvriendelijkheid, zoekmachine optimalisatie en mogelijkheden niet uit het oog.

Maar ik wil gewoon een mooie site!

Mooi, functioneel en effectief zijn de kernwaarden die de webdesigners van Hardworks in acht houden.

Onze ervaren ontwerpers weten als geen ander met de usability richtlijnen in het achterhoofd een 'mooi plaatje' van uw website te maken.

U bevindt zich hier : Nieuwe website>Ontwerp