Nieuwsbrief marketing

Nieuwsbrief marketingWaarschijnlijk ontvangt u ze zelf ook regelmatig: e-mail nieuwsbrieven met aanbiedingen, tips, nieuws enz. Een eenvoudig en goedkoop middel om uw doelgroep direct te bereiken.

Siteworks en e-mail nieuwsbrieven

Het door Hardworks ontwikkelde CMS Siteworks heeft als vast onderdeel de mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen. In Siteworks kunt u eenvoudig de abonnees importeren, beheren en indelen in diverse groepen. Het maken van een e-mail nieuwsbrief is net zo eenvoudig als het beheren van een website in Siteworks CMS.

Titels, afbeeldingen, teksten en links kunnen eenvoudig worden ingevoerd. Op basis van een vooraf geïmplementeerd sjabloon wordt de nieuwsbrief samengesteld, volledig volgens de geldende regels m.b.t. afmelden etc. Meer informatie over de volledige mogelijkheden vind u op de Siteworks website.

Flexibel gebruik

Nieuwsbrieven kunt u volledig flexibel inzetten en zelfs toespitsen op meerdere groepen binnen uw doelgroep. Zo kunt u voorkomen dat abonnees 'lastig worden gevallen' met zaken waarin ze niet geïnteresseerd zijn. Het is zelfs mogelijk om meerdere sjablonen te hebben voor de verschillende soorten nieuwsbrieven!

Hebben jullie voorbeelden van nieuwsbrieven?

We kunnen u helpen om de juiste nieuwsbrief samen te stellen voor uw doelgroep. Zowel qua vormgeving als inhoud. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

U bevindt zich hier : Oplossingen>Nieuwsbrief marketing