Meer rendement uit uw website met online marketing

Uitgebreide mogelijkheden om uw (online) doelstellingen te halen

Online Marketing

Als communicatiemiddel is het internet niet meer weg te denken. Voor ondernemers wordt online marketing steeds belangrijker en bovendien kunnen er goede resultaten behaald worden bij de juiste inzet.

online marketingKlantenbinding en acquisitie

Online marketing is bij uitstek geschikt om klanten te binden, prospects te informeren en uw naamsbekendheid te verhogen bij uw doelgroep.

Hardworks kan online marketing voor u inzetten op onder andere de volgende gebieden:


zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing

Met zoekmachine optimalisatie is het mogelijk om meer bezoekers naar uw website te trekken. Door uw website te optimaliseren krijgen uw pagina's een hogere positie bij de zoekmachines, waardoor prospects u beter kunnen vinden.
Meer over zoekmachine marketing


nieuwsbrief

Nieuwsbrief marketing

Een veelgebruikt middel om klanten en relaties op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen uw organisatie. E-mail nieuwsbrieven zijn een uitstekend middel hiervoor. Gewoon geïntegreerd in Siteworks CMS en super eenvoudig in te zetten.
Meer over e-mail nieuwsbrieven versturen


offerte aanvraag

Offerte aanvragen of downloads aanbieden

Natuurlijk kunt u met een standaard formulier uw bezoekers uitnodigen om een offerte aan te vragen of brochures als download aanbieden. Maar door ook de gegevens van uw bezoeker te vragen kunt u informatie over uw prospects verzamelen!
Meer over downloads aanbieden en gegevens verzamelen


enquete

Enquêtes

Door online enquêtes af te nemen kunt u veel te weten komen over uw merk, uw werkwijze, uw producten, en natuurlijk nog veel meer. Gebruik enquêtes om uw merk en alles daar omheen te optimaliseren.
Meer over gegevens verzamelen via enquêtes


zoekmachine marketing

Social media

Natuurlijk zijn de zogenaamde 'Social Media' in deze tijd niet meer weg te denken. Er zijn verschillende mogelijkheden en tactieken om deze kanalen effectief in te zetten.
Meer over social media


zoekmachine marketing

Adwords

Google Adwords kent u waarschijnlijk wel. Met zoekmachine adverteren (SEA) kunt u internet gebruikers bereiken die naar uw (of vergelijkbare) diensten of producten zoeken.
Meer over zoekmachine adverteren


Welke online marketing strategisch het beste voor u werkt is natuurlijk afhankelijk van het doel.  We helpen u graag een online marketing concept uit te voeren dat bij uw doelstelling én uw budget past!
U bevindt zich hier : Oplossingen>Online marketing