Steeds in beeld bij uw doelgroep

Vergroot uw branding

Brand building met App

Brandbuilding met AppU wilt natuurlijk dat uw merk optimale bekendheid krijgt. Waarschijnlijk doet u dit al door middel van de belettering van uw pand en wagenpark, via advertenties en op uw website.

Maar ook op een smartphone kunt u met uw merk aanwezig zijn!

Branding

Door uw merk op zoveel mogelijk plaatsen in beeld te hebben, krijgt uw merk een hoge herkenbaarheidsfactor. Ook op een smartphone kunt u dit bereiken met een App.

App vaak in beeld

Apps worden op smartphones weergegeven met een icoon, dat zich uitstekend leent om uw logo of productnaam weer te geven. Dus zelfs wanneer de App niet gebruikt wordt, komt het icoon van uw App wél steeds voorbij.

Op deze manier krijgt de gebruiker steeds uw 'merk' te zien, waardoor de herkenbaarheid van uw merk eenvoudig toeneemt.

OK, maar ik heb toch een website!

Klopt! Een website kan tegenwoordig gewoon bekeken worden op een smartphone. Net als op een ander apparaat, moet de gebruiker hiervoor wel uw webadres weten en dit intypen of in de favorieten plaatsen. Daarnaast heeft een webpagina natuurlijk geen icoon op in het overzichtsvenster van de smartphone.

Met de informatieve App van Hardworks bent u effectief in beeld bij uw doelgroep.  Neem contact op met Dennis Oosting of gebruik het formulier.

U bevindt zich hier : Apps>Brand building met App