Actuele inhoud

Direct aanwezig bij uw doelgroep

Content voor App

Content voor AppAfhankelijk van het marketingdoel is de inhoud van een App op maat te realiseren.

Er worden veel Apps gemaakt voor speciale, tijdelijke marketingactiviteiten. Deze Apps bevatten vaak spelletjes, filmpjes en (grafische) overzichten voor aanbiedingen etc.

Het tijdelijke karakter van een actiematige App betekend automatisch dat u ook tijdelijk in beeld bent bij uw doelgroep.

Informatieve App

Op zich is de actiematige App een perfect middel om de aandacht te krijgen. Een informatieve App kan daarentegen gebruikt worden om de doelgroep regelmatig van nieuws en updates te voorzien.

Het voordeel van een dergelijke App is de levensduur. Omdat de verstrekte informatie niet tijdsgebonden is, gaat de App veel langer mee dan een actiematige App!

Zelf de inhoud bepalen en aanpassen

In de Apps van Hardworks kan de eigenaar zelf de inhoud beheren en actualiseren. Zo heeft u zelf volledig grip op het actuele en informatieve karakter van uw App.

Van informatieve naar actiematige App

Hardworks biedt met haar informatieve App een uitermate lage drempel om te starten met een App.

Door een korte ontwikkeltijd en een lage investeringsdrempel is een eigen App voor iedereen bereikbaar. U kunt dus de concurrentie voor blijven en in een korte periode uw eigen App in de markt zetten.

Hiermee haalt u de concurrentie de wind uit de zeilen en kunt u daarna uw eigen App uitbreiden met meer functionaliteit en mogelijkheden. Deze kunnen dan als update op de bestaande App worden aangeboden. De gebruikers die de App al hebben, ontvangen automatisch een bericht wanneer er een update beschikbaar is.

Snel instappen met eigen App

Hardworks biedt ondernemers de mogelijkheid om snel een eigen App neer te zetten.

Maak vrijblijvend een afspraak om meer te horen over de mogelijkheden.  Neem contact op met Dennis Oosting of gebruik het formulier.

U bevindt zich hier : Apps>Content voor App