Klaar voor de toekomst

Flexibel en toegankelijk

Maatwerk App

Maatwerk AppNatuurlijk zijn de mogelijkheden en functionaliteit van een App bijna onbeperkt. We kunnen ons voorstellen dat de basisfunctionaliteit van onze App voor u niet voldoende is. Of dat u met onze basis App wilt starten en deze na verloop van tijd wilt uitbreiden. 

De flexibele opbouw van onze App sluit doorontwikkeling en toekomstige mogelijkheden niet uit.  Net als bij het door ons ontwikkelde Siteworks CMS, streven we er naar om ook Apps op een flexibele en toegankelijker manier door te ontwikkelen.

Eigen gezicht, eigen functionaliteit

Het is altijd mogelijk om uw App een eigen gezicht te geven. De uitstraling van uw merk moet immers ook in de App aanwezig zijn. Daarnaast is het mogelijk om, afhankelijk van de bestaande basisfunctionaliteit, een App te laten ontwikkelen die helemaal op maat gemaakt is.

Ik heb een idee voor een App, kunnen jullie me helpen?

We helpen u graag om uw idee te vertalen naar een werkelijke App. Ook wanneer u zich net oriënteert zijn er passende afspraken te maken.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.  Neem contact op met Dennis Oosting of gebruik het formulier.

U bevindt zich hier : Apps>Maatwerk App